Portfolio
Informatie
Portretten
Contact
Testimonials
Vrij werk
Facebook
Links


Dit biedt De Onzichtbare Fotograaf:

Complete dag: Op jullie trouwdag ben ik erbij zolang jullie dat willen. Geen beperking. Van 's ochtends vroeg bij de kapper, tot het vertrek van het feest. Een compleet verhaal, omdat juist in de randen van de dag de beste foto's zitten. Een compleet verhaal ook omdat ik als "onzichtbare fotograaf" werk en dus de dag weergeef zoals die is. Zonder ingrijpen. Zonder regie. Zonder "doe dat eens over".

Complete levering: De levering bestaat uit ייn trouwalbum 30x30 cm. Daarin staan tussen 150 en 200 door mij geselecteerde en bewerkte foto's. Ik plaats de in het album opgenomen foto's op een online album op internet. Als laatste lever ik de in het album opgenomen foto's ook aan als .jpg-bestanden in de grootst mogelijke resolutie op een digitale gegevensdrager. Nabestellingen doe je dus vanuit je eigen archief en niet vanuit dat van de fotograaf. Wel zo makkelijk en geen verborgen kosten!Complete zekerheid: Op de trouwdag zorg ik voor dubbele back-ups van alle apparatuur: camera's, lenzen, batterijen, geheugenkaarten. Na de trouwdag zorg ik ook voor dubbele back-ups van de bestanden. Als laatste neem ik vooraf de planning van de trouwdag secuur door met het bruidspaar. Zo kan ik anticiperen op belangrijke momenten. En komt niemand voor verrassingen te staan.
Compleet anders: Als ik bruidsfoto's maak, doe ik dat ongemerkt. Onzichtbaar. Niet door me te verbergen. Maar juist door er middenin te staan. En op te gaan in het gezelschap. Zo kan het bruidspaar ongestoord genieten van de trouwdag. En daarna genieten van de foto's alsof je er net zo middenin staat. Ik concentreer me op vier aspecten in trouwfoto's: licht, compositie, moment en verhaal. Hoe ik dat doe in de hectiek van een trouwdag? Dat laat ik het geheim van de smid. De voorbeelden tref je op deze site.

Indien gewenst maak ik ook de standaard formele portretten. Dat doe ik vlug en lenig. Met hetzelfde resultaat. Klik hier voor een aantal voorbeelden.


De prijs is 2000 euro all-in.
Voor beschikbaarheid bel 06 43 88 90 40 of mail info@deonzichtbarefotograaf.nl.