Portfolio
Informatie
Portretten
Contact
Testimonials
Vrij werk
Facebook
Links


Bruidspaar Jan en Aline schreef:
" Wow! Zo en nu gaan we even heel stil zijn........ Thx!!!!! Liefs jan en aline "

Ouders van bruid Aline - Piet en Roely schreven:
" Hallo Wijnand. Geweldige foto's! We hebben erg genoten van de diavoorstelling. Hartelijke groeten, Piet en Roely Stuut. "

Bezoekster Nelleke schreef:
" Heel bijzondere foto's! Ik was er ontroerd van. Nelleke "

Bruidegom Jan schreef:
" Hey Wijnand, Stipt als je bent je belofte ingewilligd en een prachtige foto weten te posten waarvan onze reactie de lading van de foto niet heeft kunnen dekken. Als ik de foto nader bekijk kom ik erachter dat het bij Zandhove moet zijn waarbij jij precies in het profiel past die je jezelf aangemeten hebt, - de naam van de website wordt bewaarheid - een eigenschap waar menig fotograaf jaloers op kan zijn. Heerlijk om jouw enthousiasme en genot tussen de regels door te lezen. Deze geweldige dag had niet beter kunnen zijn. Jan "

Bruidspaar Suzanne en Marcel schreef:
" 21 augustus een dag om niet weer te vergeten, een dag die voor ons voorbij is gevlogen. Met dank aan de fotograaf Wijnand Wustrow die de prachtige dag van het begin tot aan het eind op een spontane manier heeft weten vast te leggen. Marcel en Suzanne "

Diverse gasten van het huwelijk van Suzanne en Marcel schreven:
" En wat een mooi gemaakte fotoreportage zeg! Heel bijzonder. "

" Erg mooie foto's en ook zeker creatief! Mooie herinnering aan een zeer leuke dag. "

" Wat een prachtfoto's van die leuke en ontspannen dag, je ziet dat aan alle gezichten van de mensen. Een compliment is zeker op zijn plaats voor Wijnand! "

" We vinden het onwijze mooie foto's. Hij heeft ze goed geschoten en ook een goede kijk op bepaalde beelden. "

" Wat een mooie foto's! Altijd geweldig dat zwart-wit! "

" Het zijn echt hele mooie foto's geworden! Sommigen zijn echt heel bijzonder vind ik in het zwart-wit! "

" Wow, wat een artsy foto's zeg, heel indrukwekkend. Alsof niemand doorhad dat er ook nog een fotograaf bij was. Steengoed en een prachtige herinnering. Super dat we er bij mochten zijn. "

Bruidspaar Jedidja en Michiel schreef:
" Hoi Wijnand, WOW! Bedankt voor de eerste impressie van de bruiloft. Gaaf om foto's van die dag te zien. Ze zijn prachtig! Groetjes, Michiel en Jedidja "

Reunie-organisatrice Thea Wursten - van den Beukel schreef:
" Wijnand, echt super!! Wat een bijzondere foto's: apart, mooi, verrassend, bijzonder, leuk... gewoon geweldig. Heel leuk om de diavoorstelling te bekijken en nóg eens en nóg eens en er dan achterkomen dat je steeds weer iets nieuws ziet, echt helemaal leuk, bedankt!!! Namens de familie, Bart & Thea "

Kinderfotografe Heleen Sitter schreef:
" Creatieve foto's van een trouwdag maken is zo ontzettend moeilijk. Wijnand is daar echter in geslaagd! Hoe zeggen ze het ookal weer in het Engels? Hij lijkt gefotografeerd te hebben als 'a fly on the wall'? Als een vlieg die zich stil verdekt opstelt in een hoekje ergens hoog of juist laag waar niemand 'm ziet. Met een heel klein cameraatje om z'n nek ;) Serieus... prachtige foto's Wijnand. Ik houd ook van de rauwe zwart/wit bewerking. Heleen "


De Onzichtbare Fotograaf stelt je reactie op prijs. Mail ze naar info@deonzichtbarefotograaf.nl of laat ze achter op mijn blog.